Termeni și condiții

Pentru ca Holcim sa poata permite utilizarea website-ului www.lectiaverde.ro, trebuie sa respectati termenii si conditiile urmatoare:

1. Website-ul www.lectiaverde.ro este proprietatea Holcim (Romania) S.A. (in continuare numita Holcim).

Prin accesarea si utilizarea acestui website, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare de mai jos, prezentate in cele ce urmeaza, dar si legilor aplicabile.

2. Website-ul www.lectiaverde.ro**

Termenii si conditiile de utilizare se aplica tuturor utilizatorilor website-ului. www.lectiaverde.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea Holcim, astfel incat Holcim nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii si conditiile de utilizare a unor astfel de alte website-uri.

3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website este gratuit. www.lectiaverde.ro este primul manual digital realizat in Romania cu avizul si in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale. Manualul “Lectia verde - Creeaza-ti mediul!” propune un curs ecologic interactiv, pentru elevii claselor III-VII (copii cu varste cuprinse între 8 si 13 ani). Manualul optional este un mijloc educational modern care se adreseaza elevilor, profesorilor, dar si parintilor.

In 2004, "Creeaza-ti mediul!" a fost primul manualul de educatie ecologica pentru copii, lansat la initiativa Holcim România, dezvoltat cu avizul și în parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului și Sportului. Datorita succesului înregistrat, "Creeaza-ti mediul!" a fost introdus în oferta nationala a obiectelor optionale de studiu pentru elevii din clasele III-VII, aprobata de Ministerul Educatiei Cercetarii, Tineretului și Sportului.

Utilizatorii pot folosi continutul site-ului exclusiv in scopuri educationale. Utilizatorilor le este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala sau integrala a continutului acestui site in alte scopuri, cu exceptia cazurilor in care acestea se vor face in scopuri didactice pentru implementarea manualului optional “Lectia verde - Creeaza-ti mediul!”.

Pentru ca Holcim sa poata permite utilizarea website-ului www.lectiaverde.ro, trebuie respectati si urmatorii termeni de utilizare:

4. Drepturile de proprietate intelectuala

Holcim este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra website-ului si continutului acestuia, incluzand dar nelimitat la unul sau toate drepturile patrimoniale de proprietate intelectuala si industriala, drepturile de autor, si drepturile conexe.

Continutul website-ului va este oferit gratuit. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit, fara a avea in prealabil acordul scris al titularului drepturilor de proprietate intelectuala. Sunteti de acord sa nu reproduceti, folositi, copiati, transmiteti, vindeti, licentiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.

Holcim isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Politica de confidentialitate

Datele personale furnizate de utilizatorii website-ului sunt confidentiale. Informatiile personale puse la dispozitie pe website-ul www.lectiaverde.ro sunt protejate in conditiile Legii nr. 677/2001. La solicitarea explicita a utilizatorului adresata administratorului www.lectiaverde.ro, Holcim se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza pe website-ul www.lectiaverde.ro sa intre in baza de date Holcim si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni de promovare desfasurate in viitor de catre Holcim.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.