Implicarea Holcim România

Pentru Holcim România, unul dintre cei mai importanţi producători de ciment, betoane şi agregate, dezvoltarea unui manual ecologic vine ca o continuare firească a strategiei companiei pe termen lung de a construi fundații pentru viitorul societăţii. Respectul față de mediu este unul dintre principiile fundamentale ale proceselor de management ale companiei.

Holcim România şi-a luat încă de la început angajamentul de a promova, menține și aplica o politică de mediu sănătoasă, aliniată la standardele Grupului din care face parte.

“Lecţia verde - Creează-ți mediul!” face parte din acest angajament. Scopul acestui manual este de a susține educarea ecologică a tinerilor și formarea lor ca cetățeni responsabili față de mediul înconjurător pentru un viitor mai sigur și un mediu mai curat.

Holcim România crede în sprijinirea educației și investiția în tineri reprezintă un mod cu adevărat sustenabil pentru asigurarea dezvoltării comunităților și întărirea capacității acestora de a-și construi singuri viitorul. Puteţi afla mai multe detalii despre proiectele de responsabilitate socială corporativă ale Holcim Romania pe website-ul nostru aici.

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor de studiu actuale, Holcim România, alături de partenerii săi, a lansat manualul în format digital, acesta putând fi accesat online de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Astfel, manualul devine accesibil unui număr mare de elevi care au ocazia acum, alături de părinți sau profesori, să deslușească mediul înconjurător și să învețe despre cum îl pot proteja.

Ne bucurăm că avem sprijinul Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului și că împreună reușim să educăm tinerii din România în spiritul unei bune conviețuri cu natura. Vă invităm să găsiţi pasiunea pentru a proteja natura!

HOLCIM ROMÂNIA